Fotbollsnyheter

Tippa på fotboll

Fotboll är en av de mest populära sporterna i hela världen. Att tippa på matcher i ligor från olika länder inför helgens fotbollstittande är något av en svensk tradition.

958942-football

Tippa för mer spänning

Om du har ett favoritlag eller en favoritliga som du följer är det roligare att tippa eftersom du är insatt i hur de olika lagen ligger till. Att ha mycket kunskap om ligorna ökar självklart också dina vinstchanser. Att titta på fotbollsmatcher du har tippat på förhöjer även spänningen betydligt.

Tips inför matcherna

På engelskspråkiga Soccerway finns det aktuell information om många olika ligor, landslagsspel och så vidare. Det går även att få veta om någon spelare saknas, vilket i vissa fall kan ändra en hel del på förutsättningarna. På nätet är det lätt att hitta aktuella odds till de flesta ligorna. Ett bra exempel är sajten Tippat.se. Där går det att hitta information om odds och även tips om var du kan hitta de bästa oddsen.

Anledningen till att just du tippar

Det kan vara två olika anledningar till att du tippar. Antingen gör du det först och främst för att det är roligt, samtidigt som eventuella småvinster förhöjer nöjet ytterligare.

I det andra fallet är det för att vinna storkovan. Då behövs det gott om erfarenhet och kunskap. Dessutom måste du ha en hel del pengar att spela för, det blir inga storvinster om du har lagt 10 kronor som insats. Många väljer att spela till exempel 6 matcher och satsar 50 kronor, men chansen att tjäna mycket pengar är förmodligen större om du istället satsar 500 kronor på 1-2 matcher.

Råden är bara förslag, men när du får större erfarenhet kommer du lära dig vad som är bäst för just dig.