Fotbollsnyheter

Premier League och Liverpool FC

För den fotbollsintresserade så kanske Liverpool FC inte behöver någon närmare presentation. Det är många som håller på det laget och följer deras framfart i Premier League. Även om vi har bra fotbollslag i Sverige så blir det något speciellt med utländska lag och kanske främst de som spelar i de högsta ligorna.

Som supporter till lag som Liverpool FC så följer man allt som går att följa. Man stöttar sitt lag genom att bära klubbens färger och köper supporterprylar där Liverpool är det genomgående temat. Det är skönt att visa vilket lag som står en närmast hjärtat genom att ta på sig en matchtröja när man ser på en match.

Bästa upplevelsen är väl att få åka till England och få kliva in på Anfield med alla dessa människor. Anfield har en kapacitet på 54 074 personer och även om inte alla håller på Liverpool så är det en stor andel supporters på plats för att heja fram sitt lag till seger. Det är en otrolig känsla att få vara på plats och se sitt favoritlag.

Samla ihop kompisgänget och boka en resa redan idag om ni inte redan har gjort det. En resa till England, London och någon match på Anfield med Liverpool FC torde stå högt upp på önskelistan hos det flesta som tycker om fotboll. Förutom fotboll som naturligtvis står i centrum så finns det mycket annat att uppleva i London.