Fotbollsnyheter

Kläder för fyspassen

Fotboll är en av Sveriges största sporter. Mängder av barn, unga och vuxna ger sig ut på fotbollsplanen varje dag. Även om matchdag och bollspelande är det roligaste så krävs det en bra fysik för att undvika skador. Så löprundan, viktlyften och stretchpasset är ett måste för alla fotbollsspelare. Men då behöver du andra kläder än på fotbollsplanen.

Passande träningskläder för alla

T-shirt och shorts är där de flesta av oss börjar och funkar absolut för träningspassen. Men olika typer av träningskläder ger olika resultat och passar bättre i olika miljöer. Kompressionskläder kan ge extra stöd och återhämtning. Och fodrade tights och vindjackor gör det möjligt att träna utomhus året runt. Oavsett var du tränar är det dock viktigt att du har kläder som andas och känns bekväma.

Vad vill jag ha ut av min träning?

När det är dags att välja kläder är det viktigt att tänka på vad du vill ha ut av din träning. Vill du ha extra bra återhämtning? Eller sätter du komfort överst? Oavsett vad så finns det mängder av kläder i olika färger och stilar. Klicka här för att hitta något som blir helt rätt för dig, din plånbok och för miljön.